Youngpwr
Youngpwr - Contentplatform voor jonge ondernemers

Work(s) for your future

Hét eerste platform dat jongeren een kickstart geeft als jonge ondernemer of werknemer

YoungPWR is hét netwerk voor het vinden van ondernemende jongeren die jou helpen met hun talent.

Geen tijd? Geen kennis? Te druk? Klein budget? Of een frisse blik nodig? YoungPWR (spreek uit YoungPower) ondersteunt bij het vinden van jong flexibel talent op elk gebied. Van specialisten op het gebied van videoproductie, sociale media, online marketing of webdesign tot oppas, bijles of boodschappen doen. Kortom, zakelijk of gewoon bij jou thuis. Want alle jongeren hebben een eigen talent. Met YoungPWR maak jij social impact door alle jongeren in Nederland een succesvolle start te geven als jonge ondernemer of werknemer. De YoungPWR talenten maken gebruik van kennis en coaching via het YoungPWR kennisplatform. Daarmee bieden wij ze een kickstart bij jou. Voor jongeren de leukste manier om geld te verdienen, voor jou dé manier om bij te dragen aan hun succes.


Maak ook sociale impact door onderdeel te worden van de YoungPWR movement.Dit doet YoungPWR voor jou

De matchmaker voor jong talent in jouw bedrijf

YoungPWR matcht jou met jonge ondernemers voor ondersteuning op elk gebied. Sociale media, webdevelopment, administratie, redigeren, vertalen, logo’s ontwikkelen en ga zo maar door. En natuurlijk matchen wij jou ook met ondernemende werknemers en stagiaires.

De match voor communicatie van jouw merk

YoungPWR brengt jou graag in contact met jongeren, maar alleen zolang jouw boodschap, product of dienst bijdraagt aan een succesvolle toekomst van jongeren. Wij denken natuurlijk mee in creatieve oplossingen hoe dit te doen.

De match voor masterclasses & workshops door en over jongeren

YoungPWR organiseert ook masterclasses en workshops bij bedrijven en in het onderwijs over werken en ondernemen. Denk aan: hoe bereik ik jongeren, wat beweegt jongeren? Of alles over (strategische) marketing en projectmanagement.

De matchmaker voor jong talent thuis

Op zoek naar hulp? Een oppas, dj voor een feestje, bijles (basisschool, middelbare school, sport, muziek, gaming), fashionstyling, visagie, boodschappen doen of iets heel anders. YoungPWR match jou met jong talent uit de buurt.

De match voor projectmanagement voor en door jongeren

YoungPWR biedt projectmanagement voor projecten voor en door jongeren. Het projectteam bestaat uit jongeren gecoacht door een ervaren projectmanager.

De match voor strategisch marketing- en communicatieadvies.

Suzan Schouten, founder van YoungPWR is vanuit haar bedrijf EndlessPWR ook actief als zelfstandig adviseur op het gebied van marketingstrategie en communicatieadvies.


Ik wil meer weten:


YoungPWR coacht jongeren, help jij ook mee??

Wil jij ook jouw kennis delen met jongeren? Leuk als je een gastblog schrijft op ons kennisplatform.

Waarom YoungPWR voor jongeren?

Onze snel veranderende maatschappij vraagt om zelfvertrouwen, onderscheidend vermogen en nieuwe vaardigheden van jongeren om succesvol en gelukkig te zijn. Vaardigheden als ondernemerschap, creativiteit, digitale kennis, communicatieve & sociale vaardigheden worden steeds belangrijker en leren zijn nieuw automatisch op school, maar juist door gewoon te doen. Jij als opdrachtgever, en wij als YoungPWR helpen alle jongeren in Nederland, zodat zij zich onderscheiden en met zelfvertrouwen, kennis en de juiste ervaring starten.


Ervaring van opdrachtgevers

Zij vonden een YoungPWR.

Brian Issac, uitgever
Brian Issac, uitgever
Als uitgever van het Glossy magazine NEX ben ik altijd op zoek naar jong talent. Ik vond bij YoungPWR redacteurs en een commercieel talent. Dat ging makkelijk en snel. Ik coach hen en zij nemen mij werk uit handen en helpen mij.
Astrid de Reuver, moeder en social enterprise & impact finance specialist
Astrid de Reuver, moeder en social enterprise & impact finance specialist
Wij hebben vijf dochters, dus alle hulp is welkom. Ik vond een leuke jonge dj voor het feestje van onze drieling. Ik sta 100% achter de missie van YoungPWR. Ik vind het superbelangrijk dat alle jongeren een kans krijgen om te ontdekken wát ze leuk vinden en ervaring op te doen in dat waar ze goed in zijn.

Communicatie & projectmanagement via YoungPWR

Roberto ter Hark wethouder Economische Zaken, gemeente Noordwijk
Roberto ter Hark wethouder Economische Zaken, gemeente Noordwijk
Jongeren zijn een belangrijk onderdeel van onze gemeente. Daarom gaan wij graag met jongeren in gesprek of organiseren wij projecten voor en met hen. YoungPWR is voor ons de match tussen jongeren en de gemeente. Wij doen projecten, communiceren via YoungPWR omdat wij de missie van YoungPWR volledig ondersteunen.
Michelle van Bohemen, manager arbeidsmobiliteit Rabobank
Michelle van Bohemen, manager arbeidsmobiliteit Rabobank
Rabobank staat voor ondernemen en verbindt zich graag aan jongeren. Daarom sponsorden wij het eerste YoungPWR netwerk event voor jonge ondernemers en bedrijven.

Zij boekten een masterclass

Christiaan van Arkel, directeur de Muze
Christiaan van Arkel, directeur de Muze
Onze verenigingen hebben zware tijden. Hoe behouden zij hun jonge leden en hoe kunnen zij hun vereniging beter positioneren. Suzan gaf een masterclass en deelde 25 jaar marketingkennis via een praktisch toepasbare methode. Iedereen kon aan de slag.
Frank Schoutens, accountmanager, docent InHolland & ondernemer E-Wall
Frank Schoutens, accountmanager, docent InHolland & ondernemer E-Wall
In het onderwijs is het belangrijker dan ooit om studenten ondernemende vaardigheden te leren. Professionals uit de praktijk zijn daarin belangrijke inspiratiebronnen. Suzan geeft enthousiast feedback aan de studenten in haar functie als opdrachtgever en deelt van harte haar kennis op het gebied van marketing & communicatie in een masterclass. YoungPWR is een prachtig initiatief. En werken via YoungPWR is voor onze studenten dé manier om ervaring op te doen in de praktijk. Precies wat zij nodig hebben om zichzelf te onderscheiden op de arbeidsmarkt

Zij werkten al met Suzan voor marketing en communicatiestrategie.

Steven Flipse, COO De Jong Lezer, voormalig CFO Sanoma
Steven Flipse, COO De Jong Lezer, voormalig CFO Sanoma
Ik werkte eerst 17 jaar met Suzan bij Sanoma, nu weer met de Jonge Lezer. Suzan is een gepassioneerde marketingstrateeg zonder de details uit het oog te verliezen. Met haar kracht bouwt zij onderscheidende, ijzersterke merken.
Joost Gieben, head of publishing Benelux Walt Disney Company
Joost Gieben, head of publishing Benelux Walt Disney Company
Suzan is 17 jaar verantwoordelijk geweest bij Sanoma voor onze Disney Publishing merken, waaronder Donald Duck. Zij transformeerde met haar team Donald Duck Weekblad naar een volwaardig 360 merk, inclusief games, woonartikelen en online learning. Zij ontving meerdere malen uit handen van Disney Publishing Worldwide awards en Nederlandse onderscheidingen voor de beste marketingcampagnes en merkinnovaties.