Youngpwr
Youngpwr - Contentplatform voor jonge ondernemers

Work(s) for your future


YoungPWR is jouw connectie met jongeren

Klein budget, maar wel een leuke en leerzame klus? Te weinig personeel? Een frisse blik nodig voor de toekomst van jouw bedrijf? Een verhaal vertellen aan jongeren? Een project uitbesteden aan jongeren onder leiding van een senior professional? Een workshop door of over jongeren? Of gewoon wat hulp nodig voor thuis?

YoungPWR (spreek uit YoungPower) is de oplossing om in contact te komen met jongeren uit de buurt.

Jongeren maken gratis gebruik van kennis en coaching van senior professionals via het YoungPWR platform. Daarmee bieden wij ze een kickstart bij jou. Voor jongeren de leukste manier om geld te verdienen en te leren tegelijkertijd. Voor jou dé manier om met jongeren in contact te komen en bij te dragen aan de verbetering van hun mentale gezondheid en succes.
Dit doet YoungPWR voor jou

De matchmaker met jongeren voor jouw bedrijf

YoungPWR matcht jou met jonge ondernemers, werknemers, stagiaires of vrijwilligers voor ondersteuning op elk gebied. Sociale media, webdevelopment, administratie, redigeren, vertalen, logo’s ontwikkelen en ga zo maar door.

De match voor communicatie van jouw merk

YoungPWR brengt jou graag in contact met jongeren, maar alleen zolang jouw boodschap, product of dienst bijdraagt aan een succesvolle toekomst van jongeren. Wij denken natuurlijk mee in creatieve oplossingen hoe dit te doen.

De match voor masterclasses & workshops door en over jongeren

YoungPWR organiseert ook masterclasses en workshops bij bedrijven en in het onderwijs over werken en ondernemen. Denk aan: hoe bereik ik jongeren, wat beweegt jongeren? Of alles over (strategische) marketing en projectmanagement.

De matchmaker voor hulp van jongeren thuis

Op zoek naar hulp? Een oppas, dj voor een feestje, bijles (basisschool, middelbare school, sport, muziek, gaming), fashionstyling, visagie, boodschappen doen of iets heel anders. YoungPWR match jou met jongeren uit de buurt.

De match voor projectmanagement voor en door jongeren

YoungPWR biedt projectmanagement voor projecten voor en door jongeren. Het projectteam bestaat uit jongeren gecoacht door een ervaren projectmanager.

De match voor strategisch marketing- en communicatieadvies.

Suzan Schouten, founder van YoungPWR is vanuit haar bedrijf EndlessPWR ook actief als zelfstandig adviseur op het gebied van marketingstrategie en communicatieadvies.


YoungPWR coacht jongeren, help jij ook mee??

Wil jij ook jouw kennis delen met jongeren?

Waarom YoungPWR voor jongeren?

Onze snel veranderende maatschappij vraagt om zelfvertrouwen, onderscheidend vermogen en nieuwe vaardigheden van jongeren om succesvol en gelukkig te zijn. Vaardigheden als ondernemerschap, creativiteit, digitale kennis, communicatieve & sociale vaardigheden worden steeds belangrijker en leren zijn nieuw automatisch op school, maar juist door gewoon te doen. Jij als opdrachtgever, en wij als YoungPWR helpen alle jongeren in Nederland, zodat zij zich onderscheiden en met zelfvertrouwen, kennis en de juiste ervaring starten.


Ervaring van opdrachtgevers

Zij vonden een YoungPWR.

Brian Issac, uitgever
Brian Issac, uitgever
Als uitgever van het Glossy magazine NEX ben ik altijd op zoek naar jong talent. Ik vond bij YoungPWR redacteurs en een commercieel talent. Dat ging makkelijk en snel. Ik coach hen en zij nemen mij werk uit handen en helpen mij.
Astrid de Reuver, moeder en social enterprise & impact finance specialist
Astrid de Reuver, moeder en social enterprise & impact finance specialist
Wij hebben vijf dochters, dus alle hulp is welkom. Ik vond een leuke jonge dj voor het feestje van onze drieling. Ik sta 100% achter de missie van YoungPWR. Ik vind het superbelangrijk dat alle jongeren een kans krijgen om te ontdekken wát ze leuk vinden en ervaring op te doen in dat waar ze goed in zijn.

Communicatie & projectmanagement via YoungPWR

Roberto ter Hark wethouder Economische Zaken, gemeente Noordwijk
Roberto ter Hark wethouder Economische Zaken, gemeente Noordwijk
Jongeren zijn een belangrijk onderdeel van onze gemeente. Daarom gaan wij graag met jongeren in gesprek of organiseren wij projecten voor en met hen. YoungPWR is voor ons de match tussen jongeren en de gemeente. Wij doen projecten, communiceren via YoungPWR omdat wij de missie van YoungPWR volledig ondersteunen.
Michelle van Bohemen, manager arbeidsmobiliteit Rabobank
Michelle van Bohemen, manager arbeidsmobiliteit Rabobank
Rabobank staat voor ondernemen en verbindt zich graag aan jongeren. Daarom sponsorden wij het eerste YoungPWR netwerk event voor jonge ondernemers en bedrijven.

Zij boekten een masterclass

Christiaan van Arkel, directeur de Muze
Christiaan van Arkel, directeur de Muze
Onze verenigingen hebben zware tijden. Hoe behouden zij hun jonge leden en hoe kunnen zij hun vereniging beter positioneren. Suzan gaf een masterclass en deelde 25 jaar marketingkennis via een praktisch toepasbare methode. Iedereen kon aan de slag.
Frank Schoutens, accountmanager, docent InHolland & ondernemer E-Wall
Frank Schoutens, accountmanager, docent InHolland & ondernemer E-Wall
In het onderwijs is het belangrijker dan ooit om studenten ondernemende vaardigheden te leren. Professionals uit de praktijk zijn daarin belangrijke inspiratiebronnen. Suzan geeft enthousiast feedback aan de studenten in haar functie als opdrachtgever en deelt van harte haar kennis op het gebied van marketing & communicatie in een masterclass. YoungPWR is een prachtig initiatief. En werken via YoungPWR is voor onze studenten dé manier om ervaring op te doen in de praktijk. Precies wat zij nodig hebben om zichzelf te onderscheiden op de arbeidsmarkt

Zij werkten al met Suzan voor marketing en communicatiestrategie.

Steven Flipse, COO De Jong Lezer, voormalig CFO Sanoma
Steven Flipse, COO De Jong Lezer, voormalig CFO Sanoma
Ik werkte eerst 17 jaar met Suzan bij Sanoma, nu weer met de Jonge Lezer. Suzan is een gepassioneerde marketingstrateeg zonder de details uit het oog te verliezen. Met haar kracht bouwt zij onderscheidende, ijzersterke merken.
Joost Gieben, head of publishing Benelux Walt Disney Company
Joost Gieben, head of publishing Benelux Walt Disney Company
Suzan is 17 jaar verantwoordelijk geweest bij Sanoma voor onze Disney Publishing merken, waaronder Donald Duck. Zij transformeerde met haar team Donald Duck Weekblad naar een volwaardig 360 merk, inclusief games, woonartikelen en online learning. Zij ontving meerdere malen uit handen van Disney Publishing Worldwide awards en Nederlandse onderscheidingen voor de beste marketingcampagnes en merkinnovaties.