Youngpwr

YoungPWR is met trots een social enterprise

YoungPWR is een social enterprise met als doel zoveel mogelijk jongeren helpen aan kennis en leerzame werkervaring. Hoe meer opdrachtgevers, hoe meer zelfverzekerde, succesvolle jongeren. Daarom houden wij de tarieven heel bewust laag. Uiteraard staan wij open voor partners en sponsororen die jongeren in hun kracht zetten!


Aanbod en Tarieven

Ik wil een match met een YoungPWR
  • Vanaf € 9,95
    voor particulieren
  • Vanaf € 99,-
    voor bedrijven
*Tarief excl. BTW
Ik wil mijn merk bij jongeren onder de aandacht brengen in het YoungPWR netwerk.

YoungPWR bereikt steeds meer jongeren. Levert jouw boodschap, dienst of product een bijdrage aan een succesvolle toekomst voor jongeren? Dan denken wij graag mee in creatieve communicatie.


Neem contact op. Het tarief is in overleg.

Ik heb hulp nodig bij een project voor jongeren.

YoungPWR biedt projectmanagement voor en door jongeren. Het projectteam bestaat uit YoungPWR's gecoacht door een ervaren projectmanager of iemand uit jouw eigen organisatie.

Heb jij een project voor jongeren, maar weet je niet hoe je dit moet invullen en communiceren?
Wij helpen je graag.

Neem contact op. Het tarief is in overleg.

Ik wil een masterclass, spreker of workshop over (en met) jongeren.

YoungPWR biedt masterclasses, sprekers en workshops over en met ondernemende jongeren. Onderwerpen als marketing, management, werken en ondernemen komen hierbij aan bod. De masterclasses of workshops worden onder andere gegeven door Suzan Schouten, founder van YoungPWR, waar mogelijk samen met jongeren.

Het tarief is vanaf € 695,- exclusief reiskosten en BTW.

(Voor onderwijsinstellingen, promotiedoeleinden van YoungPWR of stichtingen gelden afwijkende tarieven).

Ik heb strategisch advies nodig.

Naast founder van YoungPWR is Suzan Schouten actief als zelfstandig adviseur op het gebied van marketingstrategie en communicatieadvies. Dit doet zij vanuit haar bedrijf EndlessPWR, waarbij zij samenwerkt met copywriter Victor Silvis en designer Jean Paul van Velzen. Indien relevant worden YoungPWR's ingeschakeld. EndlessPWR werkt voor alle doelgroepen, met een focus op jongeren.

Neem contact op. Het tarief is in overleg.