Youngpwr

Disclaimer van YoungPWR

Just in case.

Disclaimer

YoungPWR B.V. (Gevestigd in Noordwijk, Kamer van Koophandel: 78554403. Een Besloten vennootschap met een sociaal maatschappelijk doel.), verleent je toegang tot YoungPWR.nl. Wij nodigen alle jongeren en student en opdrachtgevers uit om alles te ontdekken over werken en ondernemen, klussen af te nemen en via YoungPWR te plaatsen. YoungPWR behoudt zich het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover te communiceren. Wij raden iedereen aan de voorwaarden regelmatig te checken.

Aansprakelijkheid gebruikers van YoungPWR.nl

YoungPWR doet zijn uiterste best om de inhoud van YoungPWR.nl up-to-date te houden. Het kan zijn dat er toch iets onvolledig en/of onjuist is. De informatie en service van YoungPWR wordt aangeboden zonder enige vorm van garantie. Alle aansprakelijkheid ligt bij de gebruikers zelf. Het platform biedt alleen de connectie tussen twee partijen. Voor hyperlinks naar websites of diensten van derden kan YoungPWR nooit aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij YoungPWR. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van YoungPWR.