Youngpwr

YoungPWR werkt voor iedereen.

YoungPWR werkt voor iedereen die hulp thuis of zakelijk nodig heeft, omdat je geen tijd hebt of dingen niet meer (wil) begrijpen. Een ondernemende werknemer of stagiaire nodig? Die vind je hier ook. YoungPWR werkt voor (startende) ondernemers, startups, scaleups, werkgevers, managers van drukken gezinnen en senioren.


Hoe werkt een match via YoungPWR?.

1. Meld je aan als opdrachtgever

Meld je aan via de “YES! Ik heb een opdracht” button hieronder. Je ontvangt per mail een opdrachtformulier, dit stuur je ingevuld terug naar YoungPWR.

2. YoungPWR plaatst de opdracht

YoungPWR brengt de opdracht voor het bedrijf of thuis, bijbaan of stage onder de aandacht in het YoungPWR netwerk tegen een kleine vergoeding.

3. Jij ontvangt reacties rechtstreeks

Aanmeldingen van geïnteresseerde YoungPWR’s (de jongeren) ontvang je als direct. YoungPWR zit hier niet tussen.

4. Selecteer de YoungPWR

Je selecteert zelf de YoungPWR die past bij de opdracht, klus, bijbaan of stage.

5. Maak afspraken

Je maakt rechtstreeks afspraken over tijd, vergoeding en manier van betalen. De vergoeding voor het doen van de opdracht, bijbaan of stage gaat 100% naar de jongeren. YoungPWR zit hier niet tussen.

6. Aan de slag met jong talent

De YoungPWR helpt jou en jij helpt hem of haar aan een leerzame, relevante werkervaring.


Voordelig voor jou en voor jongeren dé manier om extra praktijkervaring op te doen.

Maak ook sociale impact door onderdeel te worden van het YoungPWR netwerk.


Ps. YoungPWR coacht jongeren, en...

YoungPWR biedt jongeren alle kennis die zij nodig hebben om als YoungPWR aan de slag te gaan. Senior professionals delen hun kennis en ervaring met jongeren o.a. op het kennis en inspiratie platform.

Desondanks hebben jongeren natuurlijk minder ervaring en meer coaching nodig dan een ervaren ondernemer of werknemer. Daar staat tegenover dat je een stuk minder betaalt en jongeren op weg helpt naar een succesvolle start als zelfstandig jonge ondernemer of als ondernemende werknemer.


Vind snel en makkelijk jonge ondernemers, werknemers, stagiaires en hulp voor thuis