Youngpwr

Gratis e-learning tegen somberheid

 2 minuten lezen

Heb je hulp nodig om die donkere wolken te verdrijven? Deze training helpt jou. Het is een e-learning over somberheid die jou actief en positief in beweging brengt!🚀

Wat houdt de e-learning in?

Bye somberheid: Wat is somberheid eigenlijk? Geen paniek, we leggen je alles uit. Het is tijd om die sombere buien te begrijpen!
Boost de positieve gedachten: Je gaat aan de slag met een dosis positiviteit. Leer hoe je jouw mindset verandert. Na regen komt zonneschijn :)
Ready, set, GO: Tijd voor actie. Ontdek hoe je actief wordt en weer energie krijgt. Sporten, dansen, zwemmen, zingen, tekenen, alles is goed. Lets move together!
Ontspanningsoefeningen: Ontdek oefeningen die je helpen relaxen. Adios stress, hola zen mode!

Good to know!

De e-learning is helemaal gratis en je bepaalt zelf het tempo. Er is geen druk, jouw gezondheid staat voorop. Maak je geen zorgen over nieuwsgierige blikken van anderen. Het is jouw reis, jouw privacy! De e-learning is helemaal anoniem. De e-learning is bedoeld voor jongeren van 12 tot 16 jaar en je hebt 4 weken de tijd. Als je extra support nodig hebt, staat er iemand voor je klaar om de training samen met je door te lopen. Check hiervoor de ‘begeleide programma’s via de link 🙂

Aanmelden?

Ben je klaar voor een positieve verandering?
Lets rock die positieve vibes! 🌟✨

  1. Maak eerst een account aan: link
  2. En log in: link
Elise BaderRedacteur @ YoungPWR

Gerelateerde artikelen

Geef je zelfvertrouwen een boost
Hoe meer je vertrouwt op jezelf, hoe beter je je voelt. Zelfvertrouwen is belangrijk want dit leidt tot meer succes.
Elise Bader
Bewegen is goed voor je brain
Hoe meer je beweegt, hoe beter je brein werkt. Minder stress en meer geluk.
Nikki Silvis