Youngpwr

Wij zijn YoungPWR. Onze missie.

YoungPWR staat voor jongeren met power. Want ALLE jongeren hebben een talent, welke opleiding zij ook doen.

YoungPWR is een initiatief van jongeren, studenten en professionals. Samen hebben wij één missie: jongeren coachen hun ondernemende kant verder te ontwikkelen als zelfstandig ondernemer of in een baan als ondernemende werknemer. Dat doen wij via het aanbieden van leerzame opdrachten, bijbanen en stages en via het delen van kennis van ervaren professionals via blogs, podcasts, webinars, (online) events en sociale media.

Voor jongeren de leerzaamste manier om geld te verdienen, voor opdrachtgevers makkelijk, leuk en voordelig.

Even voorstellen.

Suzan Schouten
Suzan Schouten
Founder

Ik ben Suzan. Mijn carrière startte als onzekere puber. Toch werd ik een succesvolle uitgeefdirecteur bij Sanoma (nu DPG media). In deze baan was ik verantwoordelijk voor de strategie, marketing en management van alle jongerenmerken (oa. Donald Duck, Tina, Fashionchick Girls en ZoZitDat). Een prachtige baan, in mijn ogen de leukste baan van Nederland. Na 24 jaar ervaring in de media business ben ik verder gegaan als zelfstandig ondernemer. Mijn “carrière reis” heb ik te danken aan al mijn managers, collega’s, vrienden en familie. Zij hebben mij de power gegeven die ik nodig had in mijn carrière, om te starten als zelfstandig ondernemer en om YoungPWR te lanceren. Een merk dat power geeft aan alle jongeren en studenten die dit ook een beetje nodig hebben voor hun next step.

Lars van der Niet
Lars van der Niet
Partner web & mobile

Mijn naam is Lars van der Niet. Tijdens mijn studie Informatica ben ik mijn eigen bedrijf gestart. Tijdens de opleiding heb ik zowel op persoonlijk als op professioneel gebied een bijzondere ontwikkeling doorgemaakt. Ik begon eenvoudig met het maken van portfolio websites voor kleine bedrijven, maar dit is uitgegroeid tot het realiseren van dashboards waarmee complexe datasets kunnen worden gevisualiseerd. Mijn eerste opdracht als ondernemer kwam van YoungPWR. Door die opdracht kwam ik in contact met Suzan, die mij uiteindelijk heeft gevraagd om YoungPWR te helpen bij de verdere ontwikkeling van hun website. Aangezien YoungPWR mij ook heeft geholpen bij mijn ontwikkeling als ondernemer, heb ik hier natuurlijk ja op gezegd. In de hoop dat ik ook andere jongeren kan helpen met hun ontwikkeling.

Max van Duin
Max van Duin
Partner marketing & sales

Ik ben Max, ondernemer en afgestudeerd Bedrijfskundige. Ik run AllFootball, een voetbalacademie waarmee we wekelijks meer dan 300 kinderen van training voorzien. Voor YoungPWR doe ik de online marketing en sales. Superleuk om dit te doen, want alles wat ik hier leer gebruik ik weer voor mijn eigen bedrijf.

Isabelle van den Eijkel
Isabelle van den Eijkel
Communicatie & marketing

Ik ben Isabelle, bijna klaar met mijn studie Communication Science aan de Universiteit van Amsterdam. Ik sta op dit moment voor veel keuzes. Ga ik door met studeren? Ga ik aan het werk? Of start ik een bedrijf? Ik ben erg ondernemend, maar de stap naar een eigen bedrijf vind ik nog wel groot. Voor nu gaat mijn voorkeur uit naar starten in een baan in marketing en communicatie. Bij YoungPWR ben ik hier als content coördinator dagelijks mee bezig en leer ik alles in de praktijk. Ik stuur het content team aan en creëer zelf ook content wat ik erg leuk vind om te doen. Het is heel gaaf mee te werken aan iets wat op dit moment ook zo relevant is voor mezelf. Zo krijg ik ook nog eens informatie over het beginnen van een eigen bedrijf. Altijd handig voor als ik in de toekomst toch eens voor mezelf ga beginnen. Wie weet.

In eerste instantie is de website van YoungPWR ontwikkeld door Bytecode Digital Agency. Daarvoor onze dank aan het team van Bytecode en in het bijzonder Luciano, Jeroen en Nick. Daarnaast werk(t)en deze YoungPWR's mee om ervaring op te doen met het schrijven van blogs, het produceren van video's & podcasts, fotografie, marketing en event coördinatie: Myrthe Galle, Lotte van der Woerd, Nikki Silvis, Roos van Duin, Moos Barnhoorn, Indy van der Slot, Julian Pas, Dannick Luckson, Niek van Rijn, Barbara Smit, Roeline Schaafsma, Marc de Boer, Anissa van Zuijlen, Yasha Tan, Dianne de Mooij, Nick Vink, Svinte Duwel, Roos Bosch, Teijn Grootendorst, Britt van der Jagt, Isa van Duin, Fien Duijndam, Josephine Jacobs en nog veel meer..

Wil jij ook vrijwillig meewerken en leren in de praktijk? Stuur ons een DM via onze socials of mail naar [email protected]

Youngpwr team


Partners YoungPWR. Onze friends.

YoungPWR wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners.
Dank dat jullie ons helpen met deze ondernemende journey!

Wil jij ook samenwerken? Mail [email protected]

Creative credits:

  • Foto's team: Willem Krol
  • UX design website: Dianne de Mooij
  • Tech development: Bytecode Digital Agency & Lars van der Niet
  • Beeld video's en blogs: Freepik.com & Canva.com

Wil jij ook sponsoren, adverteren of investeren? Mail [email protected]