Youngpwr

GGZ Rivierduinen helpt gratis bij mentale uitdagingen

 3 minuten lezen

Het leven kan soms aanvoelen als een groot avontuur met onbekende paden en grote uitdagingen. Dit kan erg spannend zijn. Maar weet je? Je hoeft het niet alleen te doen! Bij GGZ Rivierduinen staan de deuren wagenwijd open, speciaal voor jou en alle jongeren die opzoek zijn naar hulp en ondersteuning op het gebied van geestelijke gezondheid. Jouw geestelijke gezondheid is de prioriteit!

Wat doet GGZ Rivierduinen voor jou?

GGZ Rivierduinen heeft één duidelijk doel: ervoor zorgen dat jij je psychisch weer goed voelt. Ze begrijpen dat jongeren verschillende behoeften hebben. Daarom bieden ze toegankelijke hulp die aansluit bij wat jij nodig hebt. Of je nou worstelt met angst, verslaving, depressie, eetproblemen of andere mentale uitdagingen, GGZ Rivierduinen heeft diverse aanpakken waarmee zij jou optimaal kunnen helpen.
En toch draait het niet alleen om behandeling. Het gaat ook om herstel en het bevorderen van een gezond en goed leven. Bij GGZ Rivierduinen wordt je aangemoedigd om je eigen krachten te ontdekken en te gebruiken. Je hoeft dit natuurlijk niet alleen te doen! De experts staan aan jouw zijde om je te ondersteunen.

E-learning

GGZ Rivierduinen biedt gratis informatie, trainingen en online programma's om te voorkomen dat je mentale klachten krijgt of dat ze erger worden. Deze zijn voor iedereen gratis toegankelijk! Via deze link zie je de diverse zelfhulpprogramma's. https://www.rivierduinen.nl/preventie/e-health/

Ook biedt GGZ Rivierduinen ondersteuning aan familieleden en naasten. Met speciale trainingen en cursussen leren ook zij meer over bepaalde aandoeningen. Daarnaast ontmoet je anderen met vergelijkbare situaties. Leer er meer over via deze link

Hoe kan ik een gratis training volgen?

Maak een account aan
Wil je graag een training doen? Maak eerst een account aan op de site via deze link
Daarna start je zelfstandig een training die bij jou past op het moment dat jou uitkomt.

Log in met jouw account
Log in en begin met leren over jouw uitdagingen via deze link

Elise BaderRedacteur @ YoungPWR

Gerelateerde artikelen

Meedenkersnetwerk: iemand die gratis met jou mee denkt.
Behoefte aan iemand die even met jou meedenkt? Het meedenkersnetwerk zal je helpen met al jouw vragen.
Elise Bader
Bewegen is goed voor je brain
Hoe meer je beweegt, hoe beter je brein werkt. Minder stress en meer geluk.
Nikki Silvis