Youngpwr

Top 5 inspirerende Amerikaanse ondernemers

 3 minuten lezen

1. Gary Vaynerchuk (44 jaar)

Gary is vooral bekend geworden van zijn YouTube kanaal waarin hij 5 jaar lang bijna iedere dag video’s plaatste. Gary is heel enthousiast, actief en direct. What you see is what you get. Gary helpt mensen hun doelen te bereiken door ze te motiveren en adviezen te geven. Hij heeft zelf ook een aantal bedrijven opgericht en hierdoor veel ervaring met ondernemen. Hij
is erg actief op social media waar hij zijn kennis gratis deelt en heeft zijn eigen show op Youtube.

2. Simon Sinek (46 jaar)

Simon is doorgebroken na zijn eerste Ted talk over de “Golden Circle”, een must see voor elke ondernemer en marketeer met bijna vijftig miljoen views. Hij staat bekend om zijn optimisme en andere kijk op leiderschap. Hij is een motiverende spreker. Hij heeft ook een aantal boeken geschreven. Over motivatie en hoe we als mensen kunnen groeien en meer kunnen bereiken in ons dagelijks even. Klik hier voor meer over Simon.

3. Lori Greinier (50 jaar)

Lori is een super inspirerende vrouw. Ze begon haar carrière als uitvinder en is nu ook ondernemer, tv-personage en schrijfster. Ze is vooral bekend geworden als shark (investeerder) in het televisieprogramma Shark Tank. (redactie: Een soort Dragons’ Den zoals we dat in Nederland kennen). In Shark Tank heeft zij de beste deal gemaakt met Scrub Daddy, een geavanceerde spons. Ze is erg actief op Instagram en plaatst bijna dagelijks content.

4. Graham Stephan (30 jaar)

Graham is bekend geworden van zijn YouTube kanaal. Graham is een jonge en vrolijke ondernemer. Mede door hem zijn veel jongeren enthousiast geworden over ondernemen en investeren. Hij heeft een goedlopend YouTube kanaal met bijna twee miljoen volgers! Graham heeft ook zijn eigen show op YouTube met bijna 400.000 volgers.

Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij al veel bereikt zeker op financieel gebied. Een echte aanrader als je meer over financiën of investeren wilt leren!

5. Mel Robbins (51 jaar)

Mel Robbins begon haar carrière als journalist bij nieuwszender CNN. Mel is bekend geworden van haar boek ‘The Five Second Rule’ waarin ze mensen helpt om zichzelf beter te motiveren en meer te bereiken op hun dag. Robbins een geweldige en sterke vrouw. Dat laat zij ook zeker zien in haar eigen show ‘The Mel Robbins Show’. Mel schrijft boeken en heeft ook een ‘TEDx talks’ gedaan (link plaatsen naar de beste). Zij is geen typische ondernemer die voor geld gaat. Mel wil het liefst mensen helpen in plaats van geld aan ze te verdienen.

Levy EversRedacteur @ YoungPWR

Gerelateerde artikelen

Hoe start ik een eigen bedrijf?
Wil jij een eigen bedrijf starten? Dit stappenplan helpt je daarbij!
Roos van Duin
Hoe kies ik een goede bedrijfsnaam?
Een goede en duidelijke bedrijfsnaam is de basis van een succesvol bedrijf.
Roos van Duin
Een website maken in 6 stappen
YoungPWR webbouwer Luciano legt uit hoe je zelf een website maakt.
Luciano van Nooijen