Youngpwr

De podcast tip: ‘Twintigers’

 3 minuten lezen

Als twintiger ga je door veel veranderingen heen, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. De podcast ‘Twintigers’ helpt jou er doorheen.

Veranderingen en keuzes

Wanneer je een twintiger bent, verandert er veel voor jou. Misschien ben je bezig met studeren, net begonnen met werken of heb je het druk met vriendschappen en relaties. Ook op jezelf wonen en voor jezelf zorgen is best een grote verandering. Tussen deze chaos door ben je op zoek naar wie jij bent en hoe jouw toekomst eruit ziet. Wie wil jij worden? Kies je ervoor om de wereld te ontdekken en ga je maandenlang op reis of begin je juist gelijk met werken? Al deze veranderingen en keuzes kunnen soms erg veel zijn.

De podcast

De podcast ‘Twintigers’ wil jou daarbij inspiratie bieden. Samen gaan Puck, Maxim en Wieke in gesprek over het leven als een twintiger. Elke week bespreken zij een thema waar een twijfelende twintiger mee te maken heeft. Gesprekken over de invloed van geld op vriendschappen, wat te doen als je klaar bent met studeren en alles over liefde. Door middel van een poll wordt de mening van luisteraars gevraagd over het onderwerp van de week. Verder geeft een expert advies over het besproken thema in de podcast.

Het twintigers dilemma

In de rubriek ‘Het twintigers dilemma’ wordt elke week een vraag ingestuurd van een luisteraar. Op deze vraag geven de hosts advies. Heb jij dus een brandende vraag voor Puck, Maxim en Wieke? Dan stuur je deze via een DM naar de Instagram van studententijd.
In het tweede rubriek ‘Gen Z of millennial quiz’ wordt er aan de hand van stellingen bepaald of de hosts gen Z-ers of millenials zijn.

Waar is de podcast te beluisteren?

De podcast kun je luisteren via Spotify, Apple Podcasts of op de website van studententijd.com. Je hoeft geen Spotify-premium account te hebben.

Nieuwsgierig? Luister hier!

Suzanne KruijffRedacteur @ YoungPWR

Gerelateerde artikelen

Balans in studie, werk en vrije tijd
Soms te weinig tijd om leuke dingen te doen? YoungPWR geeft jou tips voor meer balans.
Nadine Kuijl
Gelijk studeren of beter een tussenjaar?
In dit blog vertellen vier studenten waarom ze gelijk na de middelbare school zijn gaan studeren (in tegenstelling tot bijvoorbeeld een tussenjaar nemen) en hoe dat ze bevalt.
Nikki Silvis