Youngpwr

Gratis sporten @ the beach Noordwijk

 2 minuten lezen

Gratis sporten voor @ the beach Noordwijk

Kom je ook sporten aan het strand?
Sinds deze zomer vind je naast de KSN Calisthenic toeststellen. De training doe je helemaal op basis van je eigen lichaamsgewicht. Via deze sport bouw je aan een gespierd lijf en je ontwikkelt een perfect uithoudingsvermogen. En dat nog eens in de buitenlucht aan zee.

Iedereen kan deze sport beoefenen. Ervaren of niet. Je past de training aan op jouw niveau. Op het informatie bord bij de toestellen staat een QR code met oefeningen. Natuurlijk kan je deze ook alvast thuis bekijken. Check de oefeningen hier.

CalJustininactie.jpg

Team YoungPWR krijgt uitleg van Justin (fanatieke beoefenaar van Calisthenics). Check zijn video!

Wil je dit ook proberen met gratis persoonlijke begeleiding?

Dat kan binnenkort. YoungPWR is bezig om een ervaren Calisthenics sportman te regelen die jou één keer per week zijn tips geeft en jou helpt waar nodig. Je hoort snel van ons wanneer de begeleiding start.

De Calisthenics toestellen zijn geplaast in overleg met YoungPWR jongeren Igor, Joep en Daniel. Met grote dank deze mannen en aan de gemeente Noordwijk (o.a. Ferdy Nugteren), Barnamania/sports2play en firma van der Putten.

gesprek.jpg

Joep, Igor en Bas via YoungPWR in gesprek met Ferdy van de gemeente Noordwijk over de aanschaf van Calisthenics @ the beach

Suzan SchoutenFounder @ Youngpwr

Gerelateerde artikelen

Bewegen is goed voor je brain
Hoe meer je beweegt, hoe beter je brein werkt. Minder stress en meer geluk.
Nikki Silvis