Youngpwr

Gratis e-learning voor mantelzorgers (als je zorgt voor iemand in jouw omgeving)

 3 minuten lezen

Een mantelzorger is iemand die onvoorwaardelijke zorg biedt aan een familielid of vriend die extra hulp nodig heeft vanwege een ziekte, handicap of ouderdom. Dit kan van alles zijn, van boodschappen doen, de hond uitlaten tot emotionele steun bieden.

Ben je klaar om de wereld van een mantelzorger beter te begrijpen? GGZ Rivierduinen heeft de oplossing voor jou: Een e-learning over mantelzorg.
Of je nu net begint als mantelzorger of je dit al langer doet, dit programma is gemaakt voor jou. Handig, relevant en helemaal gericht op jouw situatie.

Wat ga je doen tijdens de e-learning?

<u>Beginners</u>

  • Tips & tricks: Waar en hoe regel je al die praktische zaken rondom de mantelzorg? Ontdek hier alle praktische tips! Let’s find out

<u>Meer ervaren; de zorg wordt intensiever</u>

  • Control your emotions: Mantelzorgen is intensief en hier horen ook veel emoties bij. Check hier hoe je met jouw emoties om kunt gaan en hoe je ze kan verwerken!
  • Denk aan jezelf: Vergeet jezelf niet, jij bent belangrijk! Ontdek technieken om goed voor jezelf te zorgen tijdens het mantelzorgen.
  • De toekomst: Plan your next adventure! Denk vooruit. Benieuwd naar handige tools? Leer hier tips over hoe je je leven na het mantelzorgen weer op de rit krijgt.

Good to know!

De e-learning is helemaal gratis en je bepaalt zelf het tempo. Er is geen druk, alleen jouw gezondheid en die van jouw naasten staan voorop. Maak je geen zorgen over nieuwsgierige blikken van anderen. Het is jouw reis, jouw privacy! De e-learning is helemaal anoniem. De e-learning is voor iedereen die zorgen voor een naaste en je hebt vier tot acht weken de tijd.
Als je extra support wilt, staat er een preventiemedewerker voor je klaar om het samen te doorlopen. Check hiervoor de begeleide programma’s via de link: Link

Aanmelden?

Ben je klaar om een meester te worden in mantelzorgen? Maak een account aan en start!
Maak een account aan: Link
Log in: link

Wil je in contact komen met andere mantelzorgers in de buurt. Check dit YoungPWR blog. Link

Elise BaderRedacteur @ YoungPWR

Gerelateerde artikelen

GGZ Rivierduinen helpt gratis bij mentale uitdagingen
Het leven kan soms aanvoelen als een te groot avontuur en te grote uitdagingen. GGZ helpt jou.
Elise Bader
Meedenkersnetwerk: iemand die gratis met jou mee denkt.
Behoefte aan iemand die even met jou meedenkt? Het meedenkersnetwerk zal je helpen met al jouw vragen.
Elise Bader
Jonge helden bijeenkomsten
Verzorg jij iemand thuis of in jouw familie? Dan is deze bijeenkomst voor jou. Bijna elke dinsdagmiddag.
Suzan Schouten