Youngpwr
Gratis workshops & events

Kickstart event 2021

 60 minuten lezen

Je moet ingelogd zijn om deze content te bekijken


Beschrijving

Gratis YoungPWR 2021 Kickstart livestream event voor jongeren

Een boost voor 2021

Op 21 januari om 20:00 uur startte het YoungPWR kickstart event in Grand Hotel Huis Ter Duin te Noordwijk. In deze livestream gingen jongeren in gesprek met ervaren ondernemers. Jongeren krijgen tips, tricks en inspiratie voor meer power en de juiste mindset voor 2021.

De organisatie lag in handen van studenten van Creative Business InHolland Haarlem en de HvA in samenwerking met YoungPWR.nl. De techniek van de livestream werd verzorgd door professionele jonge ondernemers. Het evenement is powered by Gemeente Noordwijk, Huis Ter Duin en de Rabobank.

Inspirerende gasten

Het organisatieteam is supertrots dat Constantijn van Oranje, Special Envoy bij Techleap.nl, topsporter Erben Wennemars en de internationaal bekende DJ ‘Kill the Buzz’ hun verhalen delen in gesprekken met jongeren tijdens deze livestream. Daarnaast levert Kelvin Boerma, bekend van het Youtube kanaal Kalvijn, een bijdrage aan het event met een speciale videoboodschap en vertellen jonge artiesten Sarah en Julia hoe zij inspiratie halen uit de crisis. De presentatie is in handen van jong aanstormend talent Roos Bosch en Sem Ben Yakar.

Vallen en opstaan

Kill the Buzz: “Op mijn achtste jaar begon ik met muziek. Ik had een droom. Het behalen van de top. Dat gaat met vallen en opstaan. Juist daar waar het moeilijk is moet je doorzetten. Daarom wil ik mijn verhaal graag delen met alle jongeren in Nederland.”

Wat is YoungPWR?

YoungPWR is een social enterprise (startup) opgericht door jongeren en Suzan Schouten. Suzan was jarenlang uitgeefdirecteur bij Sanoma (Nu DPG) van grote merken als Donald Duck, Tina en Fashionchick. Sinds 2018 is het haar missie om jongeren te helpen hun ondernemende kant te ontwikkelen. Dat begint bij zelfvertrouwen en lekker in je vel zitten. Het platform Youngpwr.nl is het eerst online netwerk dat jongeren een kickstart geeft als jonge ondernemer of werknemer. Jongeren vinden er tips en tricks van professionals uit de praktijk, inspirerende verhalen en leerzamere werkervaringen van opdrachtgevers. Natuurlijk helemaal gratis voor jongeren.

Beeld socials Kicstartevent (1).png

Suzan SchoutenFounder @ Youngpwr