Youngpwr

The Base en X-Out: dé plek voor jongeren

 2 minuten lezen

Ben jij op zoek naar een plek waar je als jongere terecht kan voor leuke activiteiten? Of een plek waar je kan binnenlopen voor een luisterend oor? Check dan the Base in Noordwijk of de X-out in Noordwijkerhout van Welzijnskwartier. Voor alle jongeren tussen de 10 – 27 jaar, waar jij jezelf kan zijn zonder oordeel. Je ontmoet nieuwe mensen, bouwt vriendschappen op en je voelt je thuis. Het is niet alleen een plek om te chillen, maar ook om te groeien, jezelf te ontwikkelen zoals dat bij jou past.

Activiteiten

The Base en de X-out organiseren verschillende activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan sporten, schilderen, koken, meidenmiddagen, game-avonden of vrije inloopmomenten. Er zijn ook grote activiteiten zoals jachtseizoen, laser gamen groepslessen of toernooien in de vakanties. Je kunt er ook terecht voor advies of ondersteuning op elke gebied. Over school, vriendschappen, een verslaving of mentale uitdagingen.

Elke maand is er een nieuw activiteitenprogramma. Check het actuele programma van de week voor The Base en de X-Out hier

Wat is Welzijnskwartier?

Welzijnskwartier is een welzijnsorganisatie die zich inzet om mensen en wijken in hun kracht te zetten. Iedereen doet ertoe, hoort erbij, ontmoet en is zinvol bezig. En dat midden in een inclusieve samenleving, want daar staan wij voor! Een onderdeel hiervan is dat het jongerenwerk zich inzet voor de jongeren in de bollenstreek. Dat doen zij in de jongerencentra, op school of op straat. Het is hun missie om jongeren te helpen op elk vlak zodat kleine uitdagingen geen grote problemen worden.

Welzijnkwartier team.jpg
Het team in Noordwijk bestaat uit jongerenwerkers Arnout, Michael, Sascha en Mohamed.

Je bent van harte welkom. Check de website voor contact of ga een keer langs om kennis te maken.

Dit blog is geschreven in samenwerking met Welzijnskwartier
Site jongerenwerk Welzijnskwartier

Elise BaderRedacteur @ YoungPWR

Gerelateerde artikelen

Jonge helden bijeenkomsten
Verzorg jij iemand thuis of in jouw familie? Dan is deze bijeenkomst voor jou. Bijna elke dinsdagmiddag.
Suzan Schouten