Youngpwr

Voor wie is YoungPWR?

Voor alle jongeren vanaf de middelbare school tot studenten op het WO. Het maakt niet uit welke opleiding je doet, want iedereen kan iets waarmee je geld kan verdienen. YoungPWR werkt voor iedereen.


Hoe werkt YoungPWR?

1. Meld je gratis aan

Meld je gratis aan als YoungPWR en krijg direct toegang tot alle voordelen van het YoungPWR netwerk.

2. Check jouw nieuwsbrief*

Via de nieuwsbrief ontvang je als eerste nieuwe opdrachten, bijbanen en stages. Maar ook uitnodigingen voor gratis (online) events, links met podcasts en de kortingen jouw favoriete bedrijven.

3. Reageer direct op de opdrachtgever via de nieuwsbrief

Wil je een opdracht, stage, bijbaan of vrijwilligerswerk doen? Reageer door op de ‘Get the job!’ link te klikken. Jouw reactie gaat direct naar de opdrachtgever.

4. De opdrachtgever kiest een YoungPWR

De opdrachtgever kiest de beste matches en neemt contact op met jou. Jullie maken samen afspraken over tijd en vergoeding. YoungPWR zit hier niet tussen. Het uurtarief of salaris is dus 100% voor jou.

5. Aan de slag!

Spannend of niet, gewoon beginnen. Vraag alles wat je nog niet weet en laat je coachen door jouw opdrachtgever.

6. Door naar de volgende opdracht!

Na het doen van de opdracht heb je weer wat geleerd en een relevante werkervaringen erbij. Goed voor jouw portfolio of CV. Zo vind je makkelijker nog meer klanten voor je bedrijf of ontdek en vind je makkelijker jouw droombaan.


*Ps:

Pas als de opdrachtgever onvoldoende reacties krijgt via de nieuwsbrief komt de opdracht op ons Instagram kanaal. Je kunt alleen reageren op de opdrachten, bijbanen of stages als je geregistreerd bent als YoungPWR.


If you can dream it, you can do it.