Youngpwr

Gratis toneelopleiding inclusief optreden

 2 minuten lezen

Maak en speel jouw eigen toneelstuk. Gratis toneelopleiding.

Met de Step Up | Open Up voorstelling maak en speel jij jouw eigen toneelstuk. Stap uit je comfortzone en ga 27 weken de uitdaging aan met jezelf. Voor jongeren tussen de 12 -16 jaar.

In Step Up | Open Up ga je onder leiding van twee ervaren theaterdocenten van 'De Makers Theater' en een jongerenwerker van Welzijnskwartier je eigen toneelstuk maken. Je ontwikkelt onder begeleiding een verhaal, oefent met acteren en presenteert de uitvoering op het podium in theater De Muze in Noordwijk.

De repetities zijn gratis vanaf 2 oktober iedere maandag van 15:30 tot 17:30 (behalve in schoolvakanties) in jongerencentrum THE BASE (van Panhuysstraat 15 in Noordwijk). Als je mee doet is het wel belangrijk dat je er elke week bent. Als dit door omstandigheden niet mogelijk is, meld dit even bij jouw inschrijving of bel jongerenwerker Jeroen van der Voort: 06-43019444.

Lijkt je dit leuk? Doe mee en schrijf je hier gratis in.

Deze opleiding wordt je gratis aangeboden door Welzijnskwartier, de makers Theater, Fonds voor cultuurparticipatie, gemeente Noordwijk, Fonds1818

Suzan SchoutenFounder @ Youngpwr

Gerelateerde artikelen

Gratis Fitwalk voor jongeren
Doe mee met de gratis fitwalk vanaf vrijdag 15 september. Zes weken lang samen met jongeren tot 18 jaar.
Suzan Schouten
Afgelopen. Gratis workshops voor een positieve mindset
Op 16 en 17 september 2023 zijn er heel veel gratis workshops in Noordwijk.
Suzan Schouten